AudiMAX App gereed!

De AudiMAX-Software voor inspectiebedrijven die (willen) werken conform ISO/IEC 17020 is recentelijk uitgebreid met een handige App. De RDH (Raw Data Harvester)-App is afgerond en staat vanaf nu ter beschikking.

Nu kunnen de gebruikers van AudiMAX inspectiesoftware hun ruwe data die tijdens inspecties wordt vergaard in de inspectie-rapporten uploaden.

De App biedt een omvattend programma. Met de harvester-techniek kunnen foto’s, video’s, geluidsopnames en notities die een inspecteur gedurende een inspectie maakt, makkelijk en veilig worden toegevoegd aan het inspectierapport. Ook barcodes en QR-codes kunnen worden gescand, herkend en worden gekoppeld aan het juiste inspectierapport.

André Wisselink van TwinSparc licht toe : “Deze applicatie betekent veel gebruiksgemak en vrije handen voor de inspectiemedewerkers. Er kunnen geen data verloren gaan, of bij de klant blijven liggen. Er kunnen later op de administratie geen verwisselingen optreden, omdat de bestanden al tijdens de inspectie aan de desbetreffende inspectie gekoppeld worden. Door gebruik te maken van onze App wordt het voldoen aan de eisen 7.1.7 en 7.1.8 van ISO/IEC 17020:2012 een stuk eenvoudiger.”

AudiMAX Raw Data Harvester

Het bewaren van de zogenaamde ruwe data en het overnemen van deze gegevens op een inspectierapport levert bij vele inspectie-instellingen problemen op. Aantekeningen raken zoek of zijn niet leesbaar, foto’s zijn niet voorzien van een kenmerk waardoor het onmogelijk is om deze onmiskenbaar aan het juiste inspectie-object en -rapport te koppelen. Ook de controle op het juist overnemen van de ruwe data is vaak een hoofdpijndossier voor het management van de inspectie-organisatie.

Voor bedrijven, die reeds een abonnement op AudiMAX hebben, betekent deze tijdbesparende App slechts een verhoging van € 2,50 per maand, per gebruiker.

Voor meer informatie over AudiMAX software voor inspectie-instellingen, leest u hier welke functies AudiMAX biedt.