AudiMAX – Software voor inspecties

AudiMAX maakt het mogelijk voor inspectie-organisaties om alle bedrijfsprocessen te beheersen. Hierbij is de ISO/IEC 17020 als wereldwijde standaard voor inspectie de basis. AudiMAX is daarmee de enige software voor inspecties waarmee u aan alle 17020 accreditatie-eisen voldoet.

Binnen AudiMAX is het mogelijk om normen, inspectie-objecten, meetmiddelen en inspecteurs te beheren, waardoor inspecties op een hoger niveau getild kunnen worden.

Inspectierapporten worden met AudiMAX altijd opgesteld op basis van de geldende norm, door een bevoegde inspecteur en bevatten alle in de ISO/IEC 17020:2012 vereiste informatie.

Daarnaast geeft AudiMAX het management van een inspectie-onderneming de mogelijkheid om een effectief systeem van toezicht op de uitgevoerde inspecties te hanteren. Dit omvat onder andere reviews van inspectierapporten en bijwoningen van inspecties.

Met AudiMAX is het voldoen aan de eisen van ISO/IEC 17020 een peulenschil! Laat u overtuigen en neem contact met ons op voor meer informatie, of maak direct uw eigen account aan en ga vandaag nog van start!